Maak van je oude laptop een chromebook met Neverware. Simpel instaleren en gebruiksvriendelijk tot en met.

Het zou best kunnen dat je een oude versie van msn gebruikt. Om zojuist op zijn computer de hardware van de webcam te herkennen, en weer te werk gaan. En geen beeld ziet, dan functioneert waarschijnlijk de videokaart in je systeemkast niet meer.

Microsoft Windows 98 installatiegids http:

Deze “oude problemen” zijn dus nog steeds niet verholpen. Ook heel vervelend dat je een wachtwoord moet gebruiken om de computer te gebruiken. Al met al uren bezig geweest met als resultaat, Windows 8, en verder, vergeet het maar. Er is niets mis met mijn laptop, Windows 8 werkt goed, de upgrade van Windows 8.1 heeft m.i. Sins 8.1 heeft mij werk gever zijn 5-7 jaar oude laptop met windows 8.1 ….. Er staat geen oplossing voor ook mijn probleem tussen.

Maar je moet wel je eigen licentie code gebruiken en copier de Xp cd voor verdere gevallen. En bepaalde cd roms neemt hij niet en geeft een foutmelding. Maar aangezien dat niet de voor de hand lopende situatie dan zou ik zegge dat het een opstartgeluid is. Zodra je de scherm ziet, dan klik je op de tabblad “Geluiden”. Zodra je dat gedaan hebt, dan zie je de programma “Geluiden en audioapparaten” staan. Als de ontvanger de bestand niet op zijn eigen computer kan openen. Laat ook een bewijs zien zoals een garantiebewijs bij aankoop van de laptop, wat voor onderdelen je nog mist.

De Gebruikers

Het kan zijn dat het ook aan het windows zelf ligt of aan de hardeschijf. Het downloaden van skins van ThemeXP heeft een aantal nadelen.

Helemaal rechts onderaan ziet u energie staan kies voor energie. Kunt u kijken of de kabel van de scherm nog goed vast zit. Gesaved met de optie exporteren in vista , daarna easy transfer gebruikt. We raden U aan om uw register te exporteren voor het geval het systeem beschadigd. Ver volgens gaat u naar de adress die ik u hier boven heb aan gegeven waar u msn kunt downloaden. Mocht u msn nog niet op de pc hebben kunt download download.dll u het downloaden op de onderstaande adres. Maar het komt dus niet gelijk met ‘t beeld mee zeg maar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.